AAL 2 WIN - Hockey met Passie | Hoogwaardige trainingen, individuele aandacht, plezier en leren op betrokken wijze. AAL 2 WIN - Hockey met Passie | Hoogwaardige trainingen, individuele aandacht, plezier en leren op betrokken wijze. AAL 2 WIN - Hockey met Passie | Hoogwaardige trainingen, individuele aandacht, plezier en leren op betrokken wijze. AAL 2 WIN - Hockey met Passie | Hoogwaardige trainingen, individuele aandacht, plezier en leren op betrokken wijze.

Onze Missie

AAL 2 WIN is een organisatie onder leiding van Robbert Paul Aalbregt die hockeyverenigingen ondersteund aangaande coaching en training. Wij verzorgen voor de coaches van uw vereniging coachavonden waarin Robbert Paul in een pakkend en energiek verhaal zijn brede kennis wat betreft het coachen van een team overbrengt. Ook organiseren wij trainersavonden voor alle trainers van uw vereniging waarin duidelijk wordt hoe je een uitdagende en leerzame training verzorgd. De trainersavonden zijn verdeeld in een theorie en praktijk gedeelte.

Daarnaast organiseert AAL 2 WIN jeugdclinics waarbij de focus ligt op een juiste technische uitvoering van de vaardigheden waarbij de kinderen veel individuele aandacht en aanwijzingen krijgen. Onze trainers hebben een ruime ervaringen in het trainen van jeugd en brengen hun kennis en kunde met veel enthousiasme over op onze deelnemers.

Het AAL 2 WIN begeleidingsteam bestaat dan ook uit goed opgeleide trainers die de gehele clinic onder leiding van Robbert Paul Aalbregt verzorgen.

Onze hockeyclinics bestaan altijd uit een aantal technische vaardigheden die aansluiten bij de hockeybeleving van de desbetreffende leeftijdsgroep, daarnaast delen wij de deelnemers in op hun eigen niveau. Tijdens onze dagclinics verzorgen wij een gezonde lunch die gezellig samen met onze trainers aan tafel wordt genuttigd. De gehele clinicdag is er voor de kinderen voldoende drinken en fruit.

Fotoimpressie
© 2015 AAL 2 WIN - Hockey met Passie , alle rechten voorbehouden.